Преподаватели и възпитаници от  НЧ“Димчо Дебелянов-1960“ сътвориха запомнящ се  годишен спектакъл

0

Годишният концерт на НЧ“Д.Дебелянов-1960“ по традиция събра талантливите възпитаници на читалището, бъдещи балетни артисти, певци и музикнати. Благодарим на ръководството на НЧ“Николай Хайтов-1936“ за гостоприемството и добрата воля да ни предостави сцената за изявата на нашите въпитаници.

В препълнената зала, като за начало балерините от Танцово студио“Класик“ с ръководител Славея Стойчева сътвориха танца „Нимфи“ от балета „Валпургиева нощ“ от операта „Фауст“ по музика на  Шарл Гуно.

В богатия репертоар на студиото бяха включени  чаровните малки балеринки, които получиха бурните аплодисменти на публиката. Последваха изпълнения на  вариация от балета „Спящата красавица“ по музика Чайковски и вариация  от балета “Талисман“ по музика на Рикардо Дриго.

За радост на ценителите на музиката се представиха талантливите възпитаници от  школата по пиано с педагог Марио Йоцов.

 Годишният концерт на НЧ“Димчо Дебелянов-1960“ продължи с невероятните изпълнители от школата по пеене с ръководител Росица Йорданова. Аплодисментите бяха за момичетата и момчетата, които вдъхновиха с гласа и таланта си.

В края на празничната вечер, с много усмивки и радостно настроение преподавателите и учениците им си пожелаха весело лято, щастливи мигове и нови творчески прояви на сцената!

Миглена Иванова

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here