Висококачествените мебели на Еником-М вече са достъпни и за пловдивчани

0

С впечатляващо шоу беше отбелязано откриването на най-новата дизайн-дестинация в Пловдив. Еником-М, мебелна компания с над 20 г. история, отвори първия си обект в града под тепетата. Марката вече е добре позната в София, благодарение на висококачествените продукти, които предлага.
„Идването ни в Пловдив е нов етап на развитие за нас и е част от стратегията на Еником-М да бъде по-близо до възможно най-много хора, осигурявайки им желания комфорт и вдъхновение. В първия ни магазин извън София правим инвестиция от 2.5 млн. лв. и осигуряваме 50 нови работни места. Марката ни вече е добре позната с висококачествените си продукти, с които създаваме уют, хармония и красота на разумни цени. Но освен това – тук в Пловдив – искаме да участваме в социално ангажирани проекти, каза на откриването Цветомир Душков, собственик на мебелна къща Еником-М.“, споделя Цветомир Душков, собственик на компанията.

Основен приоритет на Еником М е създаването на уют, хармония и красота, представяйки най-новите тенденции в интериорния дизайн. Благодарение на голямата си площ, магазинът предлага на своите клиенти огромно разнообразие от мебели, с които лесно да обзаведат своя дом или офис по практичен и стилен начин. Посетителите ще открият обзавеждане за всички помещения, осветление, текстил и аксесоари, с които се постига необходимата завършеност и уют в дома.

Откриването на първия магазин на марката в Пловдив бе отпразнувано с впечатляващо шоу. Нестандартното събитие поднесе едно невероятно преплитане на усещания и вдъхновяващи форми. Изненадващ флашмоб беляза началото на вечерта, която продължи с музикално изпълнение на Орлин Павлов. Специално проектирана за случая „Стая на илюзиите“ бе една от атракциите за гостите, която ще остане в магазина и може да бъде видяна от всеки. Йордан Белев, един от най-известните млади български илюзионисти, познат от Фермата, впечатли всички с невероятно представление. За финал на събитието, вентрологът Димитър Иванов и неговата кукла-партньор разсмяха гостите със скеч, олицетворяващ пазаруването в един мебелен магазин. Сред гостите бяха кмета на гр. Пловдив, посланика на Сърбия, Теа и Наум Шопови, много архитекти и интериорни дизайнери. „Радвам се да приветствам Еником М в Пловдив. Имах възможност да разгледам магазина и съм впечатлен от това, което видях. На добър час!“, сподели Здравко Димитров след събитието.

Празникът на Еником М ще продължи с промоция от -20% на всички мебели и аксесоари и с томбола за над 100 награди. Почитателите на дизайна могат да посетят магазин Еником М Пловдив на адрес бул. „Княгиня Мария Луиза“ №72

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here