Представяме Ви: Лем Комерс

0

Тази година предколедно екипът на списание „Черно и Бяло“ бе поканен от фирма Лем Комерс на посещение в производствената им база в с. Главиница, Пазарджик. Но преди да Ви покажем клипа ни с нашите любезни домакини, нека Ви разкажем малко повече за тях:

Лем Комерс е фирма с основен предмет на дейност проектиране и производство на мебели. В Лем Комерс работят висококвалифицирани специалисти. Мебелите произвеждани там са съобразени с ергономичните изисквания и модерните тенденции за функционалност и дизайн. Това спомага за реализирането на оптимална работна среда и уют в дома съобразена с изискванията на клиента. Основната цел на Лем Комерс е да създаде неповторим стил, уют и удобство. Лем Комерс е производител на офис мебели, търговско обзавеждане, кухненско обзавеждане и мебели за дома. Предлагат както мебели по каталог, така и нестандартни мебели по поръчка, съобразени с изискванията на клиента.

Лем Комерс има дългогодишен опит в производството на мебели от иглолистна дървесина, като 90% от произведената продукция е предназначена за износ в страни от EU. Използват се най-съвременни технологии за производство на мебели с висококачествени материали, което позволява предлагането на богата цветова гама с над 100 позиции. Мебелите се изработват от висококачествени ламинирани плоскости и МДФ с покритие “MELAMINE” клас Е1, сертифицирани по ISO 9002. Фирмата ежегодно обновява машинния си парк като последното нововъведение е закупуването на CNC пробивно-фрезови център марка HOLZ HER PRO MASTER 7123 F, с което обемът и качеството на работа се повишава значително. 

Шоурум и офис
гр. Пазарджик, ул. „Стефан Стамболов“ №32 (околовръстен път)
тел.: 0899 96 33 12
email: lem_komers@yahoo.com
Производствена база и офис
с. Главиница, гр. Пазарджик
Селскостопански двор
тел: 034 44 89 87, 034 44 91 27
факс: 034 44 90 83

lemkomers.com

Интервюто води Станислава Пекова
Видео: Красимир Петков

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here