Проектът „Дървото на доброто“: Отличените през юли

0

Дигиталната платформа  „Стая на доброто“ ще  публикува   в периода / април-септември/  авторски творби, рисунки, стихотворения, песни, музика, разкази, есета, случки с добри дела. В края на всеки месец, в хода на изпълнение на проекта, ще се представя на аудиторията „Добрина на месеца“, като част от виртуалното дърво на доброто.

А ето и отличените участници в дигиталния сайт „Стая на доброто“  за месец юли:

За раздел  „Приложни изкуства“ наградените са  ученици, вдъхновени от живота и лятото, деца, които ни водят в света на чистите мисли и природата:

  • Станимир Антонов, ученик от 3-ти клас на 59 ОУ „Васил Левски“, който представя колажа „Моя дом“
  • Теменужка Сълзева, ученичка от 5-ти клас от 59 ОУ „Васил Левски“, която представя картина от хартиени цветя
  • Захари Мирославов, ученик от 7-ми клас на 59 ОУ „Васил Левски“, представя колаж и „Къщата на дървото“
  • Боран Бисеров Христов е от  гр. Нови Пазар, но от две години живее в София, ученик е в 3-ти клас на 59 ОУ „Васил Левски“.  Днес той ни представя  колаж на тема „Моят мечтан дом“.

За раздел „Музика“ ви представяме Марио Йоцов, който изпълнява трансцедентен етюд №4 от Ференц Лист. Репетиция в къща-музей Борис Христов. Подготовка за изпита към Асоциирания борд на кралските музикални училища за ниво LRSM.

За раздел интервюта ви представяме Славея Стойчева – балетен педагог на ТС „Класик“ в НЧ „Димчо Дебелянов-1960“ и Марио Йоцов – пианист, композитор и преподавател към музикална агенция Артвойсес.

Очакваме следващите участници с голяма нетърпение. До септември има време!


Проектът „Дървото на доброто“ на фондация „Слънчеви пътеки“ е одобрен и финансиран от Столична програма „Социални иновации“ с Договор рег.№ ССД21-ДГ566/09.04.2021г. до 16.10.2021г., в партньорство с две културни институции в столицата: 59 ОУ „Васил Левски и НЧ „Димчо Дебелянов-1960“.

инж. Миглена Китанова Иванова, управител на фондация „Слънчеви пътеки“ и ръководител на проекта

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here