Потопете се в ритъма на суинга с първия от поредицата концерти DIAMONDS AND PEARLS

0

Суинг, перли и диаманти – на 31 март, от 18:30 часа, в Studio 5, в компанията на Sentimental Swingers & Михаил Йосифов секстет

[dropcap style=”flat”]З[/dropcap]а всички почитатели на чаровното суинг трио Sentimental Swingers и тяхната музика, е първият от поредицата концерти DIAMONDS AND PEARLS, който ви очаква в 18:30 часа, в Studio 5, на 31 март (четвъртък), 2016г.

Kонцертите DIAMONDS AND PEARLS ще бъдат 7 и ще гостуват на клубната сцена в София през 2016.

В желанието си да бъдат по-близо от всякога до своята публика, да бъдат същите, но и различни, да изкушават с чистата емоция на суинга и да заразяват със силата на виртуозния джаз,  Деси, Рони и Вeра от Sentimental Swingers създават поредицата от концерти DIAMONDS AND PEARLS. Началото на тези близки, споделени моменти е на 31 март с красива, ранна среща в Studio 5.

Концертите на DIAMONDS AND PEARLS на Sentimental Swingers & Михаил Йосифов секстет ще продължат да зареждат своите почитатели с истински емоции, да бъдат вълнуващи и елегантни, запазвайки духа и стила, който трите дами създават вече 5 години, през които са на сцената.
Sentimental_SwingersСъздадени през 2010 година, “Sentimental Swingers” – Андрония Попова, Десислава Андонова и Вера Шандел, заедно с музикантите от секстетана Михаил Йосифов, възраждат златните години на суинга, припомнят красотата на джаза, съживяват времето на градската песен. Утвърждават стила си като гарант за изключително забавление, създавайки концерти-спектакли, които могат да задоволят всички сетива на публиката.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here