Писателката Даян Шаер организира конкурс за разкази с благотворителна кауза

0

Най-добрите творби ще бъдат публикувани в специално издание

Писателката Даян Шаер обявява конкурс за разкази „Събуди твореца в теб“. Конкурсът носи името на последната ѝ книга – наръчник за творци, включващ изпитани методи за развиване на креативността, любопитни факти от литературния живот на световноизвестни автори, упражнения за писане и отговор на най-важния въпрос – „Как да издам своята книга?“.

След работата по наръчника и раждането на дъщеря ѝ в края на 2021 г., Даян Шаер е вдъхновена да организира конкурс за обичащите да пишат, който да свързва творчеството с добрината. Така идва идеята ѝ да събере най-добрите разкази в благотворително издание, а парите от всяка продажба да бъдат дарени на фондация „Капачки за бъдеще“.

Разказите ще бъдат оценявани от тричленно жури в състав – самата авторка Даян Шаер, журналистката Елмира Джома и психотерапевтката Валентина Димитрова.

Какви са условията за участие?

В конкурса може да се включи всеки, който иска да изпрати своя неиздаван разказ на свободна тема, до 3 машинописни страници (7000 знака с интервалите). Няма никакво ограничение във възрастта на пишещите. Срокът за получаване на материалите е до 23:59 ч. на 30.09.2022 г., имейлът, на който можете да изпратите вашия разказ е: tvorecutvteb@dayanshaer.com. Необходимо да посочите две имена и телефонен номер. Всеки, който изпрати своята кандидатура, ще получи имейл с потвърждение. До 23:59 ч. на 31.12.2022 г. ще бъдат обявени победителите в конкурса.

Елена Димитрова

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here