Animalia, резултати от състезанието „Най-креативно селфи”

0
Победителката

Авторите на изложбата изпратиха специален подарък на Наталия Стефанова от гр. София

Конкурсът за „Най-креативно селфи”, организиран от авторите на националното турне Animalia, приключи с томбола, в която един от победителите е Наталия Стефанова от гр. София. Тя позира до дивия заек от царството на Animalia и качи своето селфи във фейсбук страницата на изложбата, за да се включи в състезанието. То беше обявено със старта на турнето и донесе на Наталия още един Коледен подарък – оригиналния експонат на бика от галванична мед.

Наградата
Наградата
Победителката
Победителката

През 2015г. младите автори Милена Радева и Илия Бояров представиха своята 3D енциклопеция от 47 научни илюстрации и малки пластики на животни в осем града в цялата страна, като в края на годината гостуваха и в централната сграда на Българската академия на науките с любезната подкрепа на община София. Милена и Илия приканиха всички посетители да се снимат до любим свой експонат, а двама от тях спечелиха оригинални творби.

Както вече споделихме с вас, авторите вече работят върху следващия си голям съвместен проект – Animalia Aves (застрашените птици в България), който ще има за цел да трансформира пасивното знание за красотата на природата в активно самосъзнание за опазването на изчезващите и уязвими видове птици в страната. Може да следите как се развива той във фейсбук страницата на Animalia на адрес www.facebook.com/AnimaliaExhibition или на сайта www.animaliaexhibition.seimenus.com.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here