Премиер Фюжън – III Гастрономически фестивал Премиер

1

gastronomy-festival[pullquote]От 31 Октомври до 30 Ноември в Банско отново ще се проведе Гастрономически фестивал Премиер.[/pullquote]
След безспорния успех на предходните издания, Третият Гастрономически Фестивал Премиер през месец ноември ще бъде изпълнен с изненади и вълнуващи преживявания. Едни от най-добрите и признати шеф-готвачи ще приготвят образци на гурме фюжън кухнята, които, в допълнение с изискани вина, ще Ви отведат на гастрономическо пътешествие през невероятни вкусове. Екзотичните вкусове на Япония и Перу, пикантни ястия от мексиканската кухня, изненади от Холандия, ориенталски и френски специалитети, вълнуващи вкусове от Италия и изкушения от Крит, уникални ястия от манастирската кухня. Светът на фюжъна ще Ви изненада приятно. Не пропускайте уникалната възможност да се насладите на вкусове от различни страни и кулинарните творения на едни от най-добрите шеф-готвачи! Присъединете се към нашето гастрономическо събитие в Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт в Банско за Третия Гастрономически Фестивал Премиер от 31 Oктомври до 30 Ноември 2014.

За пръв път в България Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт и Gastronomy Essentials Ltd. организират практически семинари за професионални готвачи. В сътрудничество с кулинарната академия Le Cordon Bleu и световния лидер в производството на шоколад Valrhona признати шеф-готвачи ще споделят своите кулинарни тайни и опит в два тридневни семинара.
20% отстъпка от официалните цени на всяка една от вечерите и от таксите за участие в семинарите при ранни записвания до 30 септември 2014.
Допълнителна информация за програмата на фестивала и актуалните пакети можете да откриете на официалния уебсайт http://www.premierfoodfestival.com. Местата са ограничени, затова резервирайте още сега!

gastronomyJPG_1777-a

Microsoft Word - Press release gastronomy festival 2014_BG _3_За информация и резервации, моля свържете се с:
Г-жа Диана Млъзева
Тел.: +359 (0) 74950500
reservations@premiermountainresort.com

Премиер Лъкшъри Mаунтин Ризорт,
ул. Караманица 11, п.к. 73, 2770 Банско, България
Тел: +359 749 50500
reservations@premiermountainresort.com,
www.premiermountainresort.com

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here