Bliss Theta и щастието: Още за 10-дневния bootcamp

0

Живеем във времена, в които жените са подложени на много стрес, изисквания и очаквания. С развитието на еманципацията и мнимото равенство на половете – жената се натовари и с “мъжки” отговорности. С развитието на социалните мрежи започна да се оформя един почти нереалистичен и недостижим образ на идеалната жена. А истината е, че света е консервативен и мъжки… Аз казвам – Стига!- Стига сме живяли според очаквания, според обществената стигма да бъдем перфектни според удобни разбирания! Стига сме робували на това, какво ще кажат другите! Разрешете си щастие, чувствайте наслада и живейте с лекота!
Вземете вашата частица ЛЮБОВ – изберете от групови безплатни събития, индивидуални лечения до обучения и VIP изживявания.

ТАЗИ ГОДИНА НА ЖИВО В СОФИЯ

Веднъж в годината правя такива събития на живо в България. Тази година идвам юни месец и съм ви приготвила дълбоки, разнообразни и трансформиращи две седмици 13–25 юни, София, Хотел – Sofia Zoo.
Опитайте не чакайте да дойде проблема за да започнете – изберете от групите безплатни събития, индивидуални обучения и VIP изживяване.
Този 10 дневен ‘boot camp ”е мястото, където ТИ ще се докоснеш до сърцето си и ще достигнеш душата си. Това пътуване ще отработи най-дълбоките ти детски (родови) травми, душевни завети и съкровени мечти.
🌟 Ще излекуваш детето в теб. Ще пуснеш онова, което е на твоите родители и предци и ще приемеш рода и земята си.
🌟 Ще освободиш душата си от НЕГАТИВНИ закони и завети, които си подписала с други хора в живота ти (с онези, които най-много обичаш и най-много мразиш), за да научиш уроците си. Често тези душевни договри всъщност ни спират да се учим и развиваме.
🌟 Ще промениш мирогледа си за живота и най-вече ще събудиш ЖЕНАТА в теб – коя си, какво искаш, как го искаш и как да го отстояваш без вина! За да научиш кои са твоите мечти и как да ги сбъднеш!

▶ За кого е подходящ?
Този интензивен духовен ”boot camp” е за жени, които се чувстват ”ЗАКЛЕЩЕНИ” от мъже, деца, семейство, общество, работа, или от ЖИВОТА. За дами, които знаят, че могат и заслужават ЩАСТИЕ, но все не го намират или им се изплъзва под носа; или пък имат ЩАСТИЕТО, но не го усещат, не му се наслаждават.
Ако вие се чувствате критикувани от вашите приятели и близки или от обществото:
за желанията, които имате.
за начина, по който виждате света.
за начина, по който искате да живеете .
за нещата, които искате за себе си.
То това събитие е за вас! ТИ НЕ СИ САМА, ТИ ЗАСЛУЖАВАШ, ТИ МОЖЕШ!

▶ Какво ще постигнете?
Тези 10 дни ще работим, както за вашето Личностно развитие и духовно израстване, така и за вашето професионално развитие (мисията, с която сте дошли на тази земя – просто ще си припомните :).
Ще отворите вашата ИНТУИЦИЯ и вашите ЧАКРИ, чрез връзка с Божествената Енергия. Чрез водена медитация ще ви вкарам в дълбоко тета състояние, където да достигнете вашето подсъзнание, за да се научите как да се свързвате с ангели, как да виждате в бъдещето, как да манифестирате всичко, което искате чрез Божествената Енергия. Това ще ви даде способностите да живете осъзнато, да трасформирате всяка болка в любов и да постигнете вашите цели с лекота и чрез любовта.

▶ Получаваш
🌟 4 курса
🌟 4 сертификата
🌟 4 наръчника
🌟 2 книги
🌟 Дипломи за Сертифициран ТетаХийлинг терапевт
🌟 УНИКАЛНАТА ThetaGuide (документ създаден от Стиляна – обобщение на Тета процеса с лист за най-важните неща, които трябва да знаеш)
10 дни = 4 димпломи = Нова Жена
Нов Живот = Нова Преспектива = Вечна Магия = Сертифициран ТетаХийлинг терапевт
❗ ТОВА НЕ Е ПРОСТО КУРС ПО ТЕТА, ТОВА Е ПРОСТРАНСТВО, КОЕТО Е СЪЗДАДЕНО СПЕЦИАЛНО ЗА ТЕБ! ДА СЕ ОТПУСНЕШ, ДА СЕ ОПОЗНАЕШ, ДА СЕ ОСВОБОДИШ ОТ СТАРОТО И ДА ПРИВЕТСТВАШ НОВОТО ❗

БЕЗПЛАТНА МЕДИТАЦИЯ НА 13 Юни 18:00–20:00 на живо

Тази безплатна Медитацията ще бъде с фокус ”лечение на детето в теб, извишение на душата и отваряне на сърцето”. Тези 3 аспекта са най-важните за всеки човек и за неговото духовно и личностно развитие. Лечението ще бъде извършено чрез метода Тетахийлинг. Този метод е безопасен, бърз и много ефективен. Чрез водена медитация се достига дълбока релаксация, по време на която сте в съзнание и чрез силата на Висшата сила (в която вие вярвате) се извършва лечение и внедряване.
Това 2-часово събитие на живо, което ще ви позволи да усетите Тетахийлинг и начина, по който аз работя. Имате възможноста да опитате и сами да решите за себе си.
Събитието е за всеки, който вярва, вълнува се и се интересува от духовно и личностно развитие. Всеки, който търси отговри за себе си и светът наоколо, за дами които искат промяна, мотивация, напътствия, подкрепа и да се чувстват разбрани и приети за това, което са днес.
Ще ви запознаем с техниката Тетахийлинг, ще се запозанете с мен и ще продължим с медитацията, накрая ще завършим с въпроси и отговори.

Съвети
Не консумирайте тежка храна, алкохол преди събитието
Бъдете на време
Носете удобни дрехи и вода
Бъдете отворени за чудеса

Стиляна Стефанова,
Сертифициран Инструктое и терапевт по тета лечение
,
за информация, записвания и въпроси: +359879899971
BlissTheta

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here