Фестивала на модата и красотата – Варна 2019.

0

Феерия от  мода, блясък, стил и красота, очарова многобройната публика уважила първата вечер на Фестивала на модата и красотата – Варна 2019. Домакин на престижния форум бе комплекс Морско казино, а продуцент и организатор за дванадесета поредна година – модна агенция – VIP Fashion Group.

Най-добрите модели на морската ни столица дефилираха с дизайнерските рокли на Estrella Couture,  бутикови обувки с марка SARA PEN, бански костюми от АВАНГАРД и МАЯ ИЛИЕВА, дизайнерски тоалети на модните къщи – JN SECRET и WOLF WALLEY, както и италианският бранд ANIYE BY. Ексклузивно за България бяха представени популярните турски марки – AVVA, MUDO, COTON и FLO. Финалът на първата вечер бе запазен за бутиновата колекция официални и булчински рокли на дизайнерките Анахит Николян / Тианда/ и Десислава Симеонова/ Анабел/.

В ролята на водещ влезе популярният актьор Симеон Лютаков, а лице на Фестивала тази година е очарователната Габриела Кирова – Мис България 2016. Усилено тече подготовката и за втората заключителна вечер, по време на която ценителите на модата и красотата ще се насладят на уникални дизайнерски колекции, създадени специално за събитието. Основни партьори на Фестивала на модата и красотата 2019 са Варна Мол, CODE Fashion TV  и Hilife.