Bliss Theta и щастието: 10-дневен bootcamp

0

Спомням си денят, в който реших, че искам да бъда сертифициран тета лечител. Беше един от най-осъзнатите ми и вдъхновяващи избори, който някога съм правила! Тогава усетих, че това е моята мисия – да помагам на жените да живеят истински щастливи.

Защо казвам истински? Нима щастието може да бъде фалшиво? С голяма тъга ще ти кажа – да, може да бъде фалшифицирано. Толкова много жени живеят по този начин. Примиряват се с това, което е, с това, което е възприето за нормално, за правилно… и просто съществуват.

Брандът Bliss Theta е създаден точно в помощ на тези жени, които живеят сякаш чужд живот, личен от истински емоции, от лекота и наслада. С мен се свързват дами, които не помнят какво е да мечтаеш, които не знаят какво е да си поставят цели, не знаят какво е подкрепа, те са потиснати и смачкани. Но когато видя чудесата, които започват да им се случват след като Тета навлезе в живота им, изпитвам неописуема гордост и радост, че съм част от промяната за всяка една от тях. Това е моята най-силна мотивация! Започвам подготовката на 10-дневен летен bootcamp в София, който ще продължи между 14 и 23 юни. Записвания може да направите тук: https://www.facebook.com/BlissTheta/. Ще бъде магично, трансформиращо и изцеляващо! Скоро ще ви запозная в детайли!

#BlissTheta #ThetaHealing #ТетаХилинг #РазцъфниСвоятаЖенскаМагия #ОпознайСе #женственост #ЖивейСЛекотаИНаслада

Стиляна Стефанова,
https://balancedlifebyss.com/

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here