Стиляна Стефанова и Тетахилинг

0

В последния топъл ден на февруари се срещам с чаровната Стиляна Стефанова, за да разбера какво представлява Тетахилинг.

Здравейте ! Моля, представете се и ни разкажете за метода Тетахилинг.

СС: Казвам се Стиляна Стефанова и съм сертифициран терапевт. Тетахилинг е метод за използване на енергийното за освобождаване на енергийни блокажи в психиката, които ни пречат да живеем с любовта по начина по който искаме. Тетахилинг работи с Божественото, То е онази сила, която съзидава всичко и всички нас. С една лесна медитация се свързваме с Божественото и достигаме до подсъзнанието. Тета вълната на мозъка позволява човекът да отвори съзнанието си и това е състояние, в което изпадаме преди да заспим или веднага, след като се събудим. Тогава човек е отворен (ако заспиваме на телевизор всичко се кодира в подсъзнанието, без да си даваме сметка). Сутрин, когато се събуждаме, това е едно състояние, което наричаме вратата на подсъзнанието. Подсъзнанието контролира 85% от живота на човека. Тета е техника на освобождаване негативните вярвания, които са четири типа: Генетично ниво; Душевно ниво; Историческо ниво – това са спомени от предишен живот; Детски травми.

Тета достига до корените на травмите на няколко нива и ги премахваме чрез молитва към Създателя. Тета приема всякакви религии, всякакви хора, без значение на пол, възраст, вярвания…

За какво конкретно ползвате това познание?

СС: Първо, този метод се ползва за лечение. Второ, обучавам хора от цял свят да станат сертифицирани терапевти с диплома, която се получава от създателката на Тетахилинг Ваяна Стайбъл от САЩ. Тези, които се обучават, работят със себе си и с други хора. Научават се на сила и бързина с тази техника.

За Вас разбрах от моята приятелка Силвия. Тя е диагностицирана с напреднал рак, живее в Германия и много чудно, казва, че сте и помогнали със сесии online и се чувства много добре.

СС: Да, Силвия …Мога да кажа, че тя ме потърси и действително работихме заедно по нейните проблеми. Преди нея лекувах човек от моето семейство, болен от рак, който.също поиска помощта ми. Моята учителка ме насърчаваше – „При Вас ще дойдат хора, които ще поискат помощ. Това означава, че Вие сте готова, не се плашете”. Тогава се запознах с техниката за премахване корените на болестта. Ние трябва да обичаме болестта си. Силвия ми писа, че не разбира, как да обича болест, която я води към смъртта. В Германия лекарите я бяха посъветвали да си намери хоспис, където спокойно да изчака края си. Без да се бавим започнахме работа. Тя изкара първи курс на Тетахилинг, плюс, че провеждахме редовни сесии. Сега се чувства добре, живее нормален живот. След определен брой сесии ще направим медицински изследвания.

Друга пациентка се излекува напълно от рак с тази техника. „Без теб не бих преминала през всичките болезнени етапи, не бих ги преодоляла.” Новият и живот не би се случил без Тетахилинг. Всичко, което си е мечтала и, с което се беше сбогувала, се случи точно така, както си го е представяла.

Имате ли други случай с позитивно развитие?

СС: Други случаи с много успешно развитие са различните неврологични състояния. Много добре се повлияват паник-атаките, там имаме пълно излекуване.

Всяка една болест е в енергията ни преди да дойде в тялото ни, но е важно да се отбележи, че ако вече е дошла, не може само да се премахне болния орган и да сме готови, после трябва да се отработи също в енергията, за да се изкорени.

Трябва да се работи с енергията, няма значение, в какво положение сме със здравето си.

С Тетахилинг се свързвам и виждам енергии, чувства, убеждения, които пречат… Болестта се свързва с емоциите. Аз освобождавам енергиите, изкоренявам причините за болестта. Разболяваме се, защото вярваме, че сме се изморили в този труден живот и искаме почивка. Нашето подсъзнание прави всичко да защити човека, който иска да се скрие в болничната стая. Това е много опасно. Болни сме, защото искаме почивка, затова трябва да обичаме болестта си. Винаги сме болни, заради нещо което ние сме искали и понеже не сме си го дали по лесния начин, както често казвам: „Вселената първо шепне, после казва, и накрая крещи”. Когато закрещи Вселената, става време за болести. Важно е да чуваме, да разпознаваме знаците около нас, да ги усещаме и да им се отдаваме. Това е много важно – да им се отдаваме.

Ние вярваме, че всички сме едно. Въпреки пространството и времето, въпреки телефоните и интернет връзката ние сме едно и затова успяваме да се свържем с енергията. Единственото, което ни е нужно, е позволението на човека. Затова, когато човек дойде при нас си дава позволението за тази терапия. Винаги трябва да има задание на сесията.Идваме и работим, както при Силвето: „Имам рак. Искам да ми помогнеш да се излекувам”. Добре, фокусираме натам енергията. Често нещата са свързани, с нея стигнахме още при първата сесия до извода, че това тя има мисия. Баба и е починала от рак, майка и е починала от рак и тя има голям страх от болестта рак. Това е мисията и  да помага на хора в борбата с рака. Страхът е много силна енергия, но не по-силна от любовта. Това, което ние излъчваме като страх, това привличаме.

На 20 февруари, на живо, ще демонстрирам техника на Тетахилинг, в София до Зоологическата градина, хотел София ЗУ, зала Фламинго от 10 до 17 часа. Ще има една допълнителна сесия от 18 до 20 часа с определени хора. Ще работим с любов, здраве и пари.

Госпожо Стефанова, какво бихте пожелали на читателите на „Черно и Бяло”?

СС: Много хубаво име е „Черно и Бяло”. В живота има черно, има и бяло. Бих им пожелала да се отдадат, да позволят, да го приемат. Да го обгърнат с внимание и любов. Да отворят сърцата си, да изпълнят душите си и да се наслаждават на любовта.

Стига да го разбираме правилно, какво точно имате предвид, какво е любовта?

СС: Да. Затова нека да дойдат хора, за да разберат. Нека да помолим Създателя, да отворим рецепторите си за любов, на всеки един, до който достигне тази статия, този глас, тази енергия. Просто кажете да и рецепторите за истинска любов ще бъдат отворени във вас и животът ви ще се промени по съвсем различен начин, ще започнете да виждате нещата.

Сърдечно Ви благодаря! Желая Ви успех, дано всичко това, което правите да Ви се връща стократно!

СС: Благодаря и аз за това интервю.

Биографична справка:
Стиляна Стефанова
Сертифициран треньор и терапевт в ТетаХилинг със Стиляна Стефанова „Лечение & Обучение“.
Учила в THInK (ThetaHealing Institute of Knowledge)
Учила в Brunel University London
Местожителство – London, United Kingdom

Разговора води Станислава Пекова

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here