Рилският манастир става четиризвездна дестинация

0

Една от емблемите на България, привличаща туристи от цял свят – Рилският манастир, се превръща в четиризвездна дестинация с новия комплекс „Рилец Резорт & Спа“, номиниран от Балканските награди за туристическа индустрия. Златните статуетки ще бъдат връчени на 5 декември в София. Комплексът е номиниран в категория „Нова дестинация“ за 2018 г. – с отлични условия за СПА, конферентен, културен туризъм в близост до Рилския манастир, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.

„Рилец Резорт & Спа“ 4* е напълно реновиран, луксозен хотел, разположен в Национален парк Рила. Той е единственият 4-звезден комплекс в този защитен от Юнеско природен парк, разполагащ с модерен, свеж и удобен дизайн, и предлагащ индивидуално обслужване и сърдечно гостоприемство. Непосредствената близост до Рилския манастир, екопътеката пресичаща река Рила, която минава недалеч от хотела, осигуряват на гостите възможност да се насладят на девствената природа в района. Само на няколко минути се намират редица исторически места като гробницата на св. Иван Рилски, пътят на поклонниците и постницата на свети Лука.

Изключителните спа и уелнес съоръжения и високото качество на услугите, осигуряват пълноценно възстановяване и забележително преживяване за ума, тялото и душата. Ведрината и спокойствието, излъчвани от околната среда презареждат с нова енергия. Всяка една от общо 76-те стаи и апартаменти в „Рилец Резорт & Спа“ 4* съчетават елегантност, стил и лукс. В „Рилец Резорт & Спа“ 4* се организират и различни събития – конференции, тиймбилдинг, гала вечери, и сватби.
Общини, хотелиери, тур-агенции и мениджъри в туризма от всички Балкански страни ще превърнат София в столица на Балканите за четвъртото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2018. Събитието на 5 декември ще отбележи значимите постижения в устойчивото развитие в най-важната сфера на Балканите – туристическата индустрия.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here