Благотворителен Коледен базар Цветна България 2016 г.

0

Базара е в подкрепа на социалното предприемачество за икономически уязвими общности

ise1[dropcap style=“flat“]Н[/dropcap]а 18.11.2016 г. от 18:00ч. фондация „Тръст за социална алтернатива“ в партньорство с фондация „Инициатива за социално израстване“ официално ще открие Коледен базар „Цветна България 2016г.“ в подкрепа на социалното предприемачество за икономически уязвими общности. Инициативата се осъществява с любезното съдействие на организаторите на традиционния Немски коледен Базар – DB events  и Столична община. Гости на церемонията за откриване на Базара ще бъдат Н.Пр. Детлеф Лингеман, Посланик на Република Германия в София, представители на Столична община и партньори.

От 18 ноември 2016г. до 21 декември 2016 г. в обособена алея, непосредствено до традиционния Немски коледен базар, ще бъдат разположени изложителите и на Коледния базар „Цветна България“ 2016г., социални предприемачи – производители на арт-продукти, коледни и български традиционни сувенири, медни изделия, еко сувенири от дърво, продукти от занаятчийски практики, арт стоки от желязо, бижута, ароматизирани сувенири и продукти, стоки от мед, билки и други.

Церемонията за откриване на Базар „Цветна България 2016г.“ ще се проведе на 18.11.2016г. от 18:00 ч. на площад „Александър Батенберг“, срещу Националната галерия.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here