„Авигея” на 1 година, концерт, The Art Foundation, 04.11.2016 г.

0

Очарователните певици от група „Авигея” ще отпразнуват първата година от своето съвместно вълнуващо пътешествие из света на българския фолклор със специален празничен концерт. Може да празнувате заедно с тях на 04 ноември в галерия The Art Foundation от 19:30 ч.

авигея

[dropcap style=”flat”]П[/dropcap]реди година Александра, Ралица, Сибина и Милена започват да създават вълшебства от българското фолклорно наследство. Заедно момичетата преследваха и най-смелите си мечти и чрез работата си успяха да докажат, че българският фолклор може да развълнува всеки слушател – от най-малкия до най-големия. Тяхната авторска музика привлече вниманието и на други артисти, с които заедно разгръщат своя музикален творчески талант.

На своя празничен концерт момичетата са поканили специални гости и артисти, с които ще ви разкажат каква бе изминалата творческа година за тях. По време на концерта ще имате възможността да се насладите и на авторските песни на групата, които се нареждат сред песните от предстоящия им самостоятелен албум.

Дата: 04 ноември 2016 г. (петък)
Място: галерия The Art Foundation,  (гр. София, ул. „Дякон Игнатий” 19)
Час: 19:30 ч.
Вход: свободен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here