Суинг в юнска нощ със Sentimental Swingers

0

Рокли, перли, диаманти и лъскави обувки – в компанията на три очарователни дами и група заразителни музиканти – всичко това ви очаква на 3-ти юни, от 22:00 часа, в София Лайв Клуб!

_MG_5762Деси, Рони и Вера, от Sentimental Swingers ви канят да споделите енергията от златните години на суинга,  и да се потопите в ритъма на музиката с виртуозния секстет на Михаил Йосифов, с предстоящите до края на годината концерти Diamonds and Pearls.

[dropcap style=”flat”]З[/dropcap]а концерта: Поводът за юнския концерт е премиерата на видеото към песента „Аз не правя така”– написана специално за дамите (и текст и музика) от тромпетиста и композитор Михаил Йосифов. Авторското изпълнение бе представено с особен успех преди година и е включено в първия албум на Sentimental Swingers „Cradle of Love”.

В петък, 03 юни, в 21.00 Явор Кунчев от Lindy Hop Bulgaria ще даде възможност на публиката да се потопи в ритъма на суинга, а в 22:00 музикантите ще поемат тази отговорна задача.

За видеото: Видеото към игривата песен „Аз не правя така” е заснето от режисьорката Катерина Тамбурковска на 6-и и 7-и май в София Лайв Клуб, а зад камерата е операторът Иван Кунчев. За магнетичното въздействие на танците по време на снимките на видеото се погрижиха момичетата и момчетата от Lindy Hop Bulgaria.

За мейкинга: Атмосферата в двата снимачни дни и любопитни моменти от снимачния процес запечата известният моден фотограф Петър Тодорински в мейкинга към клипа. На 20-ти май, в 10 часа сутринта, в Youtube канала на триото, ще се повдигне завесата към случилото се на снимачната площадка.

Ако суингът е част от вашето усещане и сте заразени от красотата и енергията на живота, елате и станете част от музикалната емоция на 3 юни 2016, в София Лайв Клуб.


Създадени през 2010 година, Sentimental Swingers – Андрония Попова, Десислава Андонова и Вера Шандел, заедно с музикантите от секстета на Михаил Йосифов, съживяват златните години на суинга, припомнят красотата на джаза, и изпълват с нов живот градската песен. Стилът им е запазена марка за изключително забавление, а концертите им са въздействаща смес от чиста емоция и заразителен ритъм, които могат да задоволят всички сетива на публиката.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here