Топкрасавици в надпревара за титлата MISS AVENUE DELUXE 2015

0
Несебърското Барби Ивелина Прунова е фен на кулинарните специалитети в ресторанта на хотела. Снимка: Апартхотел AVENUE DELUXE

Несебърското Барби Ивелина Прунова е в журито на конкурса

Най-красивите момичета от Черноморието ще премерят своите визуални и интелектуални качества на първия летен конкурс за женска хубост в родните курорти – MISS AVENUE DELUXE 2015.
Красавиците ще дефилират по бански и вечерни тоалети на 4 юли от 21 часа в пианобара на луксозния апартхотел AVENUE DELUXE в Слънчев бряг. Освен престижните призове, победителките ще получат и луксозни козметични комплекти Eveline, предоставени от водещата компания за парфюмерия и козметика ЕВРОС. Топкрасавици ще демонстрират елегантност и стил в любимия на родните звезди Piano bar and dinner “Bizarre”, който привлича с луксозен бароков интериор, великолепна кухня и атрактивни цени.
Там често са засичани да похапват Мис Плеймейт Ивелина Прунова, Мисис България Ана Иванова, финалистката от „България търси талант“ Боряна Панталеева – Бриана, продуцентът и изпълнител Иван Иванов – Айвън, топрежисьорът Ники Станчев и много други.

Несебърското Барби Ивелина Прунова е фен на кулинарните специалитети в ресторанта на хотела. Снимка: Апартхотел AVENUE DELUXE
Несебърското Барби Ивелина Прунова е фен на кулинарните специалитети в ресторанта на хотела.
Снимка: Апартхотел AVENUE DELUXE
Звездите ще бъдат и в журито на конкурса, заедно с модната шефка Мира Матеева, собственик на VIP Fashion Group.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here