Среща на българския посланик с председателя на ТПП на Русия

0

Посланикът на Република България в Руската федерация г-н Бойко Коцев се срещна с председателя на Търговско-промишлената палата на РФ г-н Сергей Катирин. Двамата обсъдиха възможностите за продължаване и разширяване на търговско-икономическото сътрудничество и партньорските отношения между руски и български компании и деловите организации от двете страни.

IMG_89711
Посланикът на България в РФ г-н Бойко Коцев обсъди възможностите за разширяване на деловото сътрудничество с ръководителя на ТПП на Русия г-н Сергей Катирин.

Като особено важен беше подчертан информационният обмен между деловите институции, организации и компании от България и Русия. И двете страни подкрепиха идеята за организиране в посолството на Р България в Москва на среща на български бизнес-организации и компании с ръководителите на регионални търговски палати на РФ.

И двете страни изразиха желание за активизиране на деловите контакти на регионално ниво. Българският посланик подчерта възможността от организиране на Дни на България в Москва и други региони на РФ тази година.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here