Паскал с нов диск – „Моя женщина”

0

Албумът съдържа 17 от най-красивите песни за любовта и жената, създадени на руски език.Издаден от сдружение „Спектър 21 век”, той е посветен на Годината на културата в Русия и е реверанс към огромното творчество в тази страна в областта на естрадната музика. Сред подбраните песни в него са: „Моя женщина”, „Моя любимая”, „Птица счастья”, „Ты люби меня, люби”, „Обожаю я тебя, обожаю”, „Ваше блогородие”, „За твоя красивая улыбка”, „Без тебя”, „Я люблю такую” и др. „В този албум аз събрах популярни песни, посветени на нежната половина на човечеството, на Нейно Величество Жената, на тази, която ни вълнува, провокира, кара ни да страдаме и да преживяваме неповторими мигове” – споделя изпълнителят. На елегантната му корица погледът ни привлича нежната и загадъчна „Рисунка на момиче” на художника Румен Статков. А песните в диска ни отвеждат в един чувствен и красив свят – светът на любовта.

Не е ли всичко това в дисонанс с настоящето? „Живеем в динамично, тревожно и агресивно време, в което събитията толкова бързо сменят своя характер и значение, че човешката психика се затормозява. Единственото нещо, което може да ни накара да бъдем в естествено и хармонично състояние е любовта. Тя, любовта, стои както над малките и дребни проблеми на ежедневието, така и над глобалните събития, които нямаме сили да контролираме. Тя е стихията, която ни помага да оцеляваме.” – казва Паскал. А думите му ни карат да си спомним, че преди този албум той издаде „Жажда за любов” с най-хубавите му български песни за любовта, създадени през 30-годишния му творчески път.

Всъщност до момента в богатия репертоар на Паскал има над 250 песни на 20 езика. Певецът е гастролирал в много страни – Австрия, Азербайджан, Англия, Беларус, Италия, Куба, Полша, Русия, САЩ, Молдова, Украйна, Югославия и др. Има актьорски изяви в 19 игрални филма – български, полски, испански, италиански, френски и канадски. Освен това е член на международните журита на много престижни конкурси за млади попизпълнители в Pусия, Украйна, Молдова и България: „Ялта, морето и приятели”, „Полет към звездите”, „Песента ще бъде помежду ни”, „Звездите на Кишинев”, „Милион чудеса”, „Златни ябълки”, „Сребърна Янтра” и др.

Сдружение „Спектър 21 век”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here