На Вторият Премиер гастрономически фестивал в Банско ви очакват вкусове, които дълго няма да забравите

0

Отец Епифаниос от Атон ще разкрие магическите тайни на манастирската кухня

От 1-17 ноември 2013  в петзвездният хотел  Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт в Банско ви очаква истинско кулинарно приключение по време на Вторият Гастрономичен Фестивал. Вълнуващи кулинарни преживявания  в семинари  в които,  ще разкриете най подходящите съчетания между ястия и вина с различни аромати, ще готвите на живо с виртуозни шеф готвачи и ще научите многобройни  начини за приготвяне на кафе от  международно признати баристи.

Първокласни кулинарни преживявания  и вкусове, които дълго няма да можете да забравите, демонстрация на изискана кухня на световно ниво  за хората, които осъзнават значението на една неосприма мъдрост, че ние сме това с което се храним.

След огромният успех на  миналогодишния Фестивал , тази година екипът на Премиер  поема предизвикателството да ви поведе на  кулинарно околосветско пътешествие с  вкусове от България, Гърция, Сицилия, Франция и Ориента. Топ шеф готвачи от целият свят, които са овладели до съвършенство тънкостите на кулинарното изкуство , които притежават сериозни  знания и умения ще се съберат на едно място за да представят   запомняща се чуждестранна кухня по автентичен начин.

Ако наистина осъзнавате ,че тайната на здравето се крие в здравословната храна не бива да пропуснете и базара на продукти от региона, където можете да  се срещнете  и поговорите лично с производителите и да си закупите  храни и напитки с   висок стандарт на качеството .

Фестивалът ще бъде открит от Иван Манчев и Андраей Токев, със специалното участие на представители на Българската Асоциация на професионалните готвачи и Гръцката организация на готвачите. Гостите също така ще бъдат Шеф – готвачът Прокопио Гаетано, идващ от гореща Сицилия, световно известеният  монах  Епифанос от Атон ще сподели тайните на манастирската кухня. Президентът на Асоциацията на българските сомелиери и президентът на Българската Асоциация на баристите обещават да предложат запомнящи емоции.

Храненето е важна част от стила и начина на живот на съвременния човек. Храненето е един от най важните фактори за нашето здраве. Храненето е преди всичко отговорност. И ако сте от хората, на които не им е безразлично с какво се хранят ,  не бива да пропуснете възможността между 1 и 17 ноември  2013 да посетите Вторият Премиер Гастрономичен Фестивал в Банско.

Гергана Цветанова

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here