БТПП откри изложение „СВЕТЪТ НА ДЕТЕТО” в НДК

0

Изложението „СВЕТЪТ НА ДЕТЕТО”, организирано от БТПП, бе открито на 30.05.2013г от председателя на Палатата Цветан Симеонов. Производители, търговци, предприемачи, водещи български и чуждестранни фирми представят стоки и услуги за деца и родители. Изложението продължава до 2 юни в НДК и е под патронажа на Йорданка Фандъкова – кмет на Столична община.

Председателят на БТПП поздрави всички изложители и изказа пожелание – изложбата да е успешна инициатива, която да бъде ефективна и полезна както за фирмите, така и за потребителите.

Изложителите предлагат нестандартно обзавеждане на стаи за деца, компактни детски колички, органични бебешки дрехи, детска козметика, атрактивни играчки, храни и хранителни добавки. Майките могат да открият полезни стоки за себе си – стягащ колан за подобряване фигурата на жената след раждане, козметика.

БТПП организира и забавна програма за деца, която ще се състои пред НДК на 1 юни – Денят на детето. Тя включва:

10:00 – 12:00 – Забавления с аниматор и DJ

12:00 – 12:20 – Изпълнение на вокална група “Ние врабчетата”

12:20 – 12:40 – Демонстрация по спортно Ушу на спортен клуб „Златен тигър” – БАТЯТ

12:40 – 13:00 – Модерни танци за деца

13:00 – 18:00 – Ще звучи радио Family – онлайн радио

16:00 – 18:00 – Катедра „Дизайн за детската среда“ при Национална художествена академия организира конкурс за рисунка с цветни тебешири на тема: „Зоопарк“, „Мечти за морето“ или „Моят град“, както и на тема „Светът на играчките“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here