Галерия черпи гостите си с коктейл в епруветки

0

Утре, 15 май в Тауърс Галери ще бъде открита петата изложба от проекта „Събудете стените си!”. Жанровият микс от живопис, графика, скулптора и инсталация е обединен от общата тема „Космос”.

Авторите, които ще допринесат за out-of-space обсатновката, са Момчил Колчев, Георги Венков, Тони Кондев, Ралица Бурова, Божидар Димитров, Сирма Сиромахова, Аксения Аксентиева, Маргарита Петрова, Ангел Петков, Дамян Бумбалов, Станислав Ганев, Николай Даракчиев – Николеп, Петър Янчев, Григор Велев, Николай Колев- Енчев.

Много изненади са подготвили във вечерта на откриването и Wonderland Events. Една от тях е сервирането на коктейл „Мимоза” в колби и епруветки.

Несъмнено, гвоздеят на вечерта ще бъде Маг Андреас от трупа Fire Soul. Той има редица „магически” изяви, сред които тези на международния MagicArtFest Sibiu 2012, на Exit Extreme Film Fest 2012, и на участието на Roger Sanchez в Cacao Beach. Показвал е своите „номера” и на първите годишни награди на BUSINESS LADY, а през 2012 печели престижното второ място на Магичен фестивал “Златна Котка”.

Организаторите от Арт Рентал коментират, че не е задължително да вярвате в извънземни и магия, за да се присъедините на екстарвагантното парти. Едно е сигурно – няма как да ви доскучае.

Входът е свободен, 15 май (сряда) от 19.00ч. в Тауърс Галери, „Софарма Шопинг Център”, ул. Лъчезар Станчев 5А, ет. 2 /метростанция „Г. М. Димитров”/.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here