Представяне на проекта „Европейският парламент в българските медии“

0

[quote]Информационното бюро на Европейския парламент в България организира пресконференция за представянето на първия специализиран медиен мониторинг „Европейският парламент в българските медии“. Събитието ще се състои на 19 април 2013 г., петък, от 11,00 часа в Информационния център на ЕС, ул. „Московска“ 9. [/quote]

EuroparlTV

През 2013 г. Информационното бюро стартира първия по рода си проект за медиен мониторинг, който да проследява как и доколко българската преса и електронни издания отразяват дейността на Европейския парламент и българските евродепутати. Експерти от Фондация „Медийна демокрация“ ще представят данните и тенденциите за периода януари-март 2013 г.

Проектът ще продължи през цялата 2013 г., а резултатите от медийните проучвания ще бъдат огласявани в края на всяко тримесечие.

Теодор Стойчев, и. д. ръководител на Информационното бюро на ЕП, доц. Орлин Спасов, изпълнителен директор на Фондация „Медийна демокрация“ и Николета Даскалова, експерт от Фондация „Медийна демокрация“, ще представят данните от мониторинга.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here