Кастинг за подбор на таланти: “Мис Еклипс България”

0

Стартира националният конкурс на България – “Мис Еклипс България” Националният формат – “Мис Еклипс България” ще представи модна феерия за красота и креативност.

“Eclipse Stars Models Agency” създаде формата с цел откриване на нови таланти – бъдещи звезди на модния подиум, на телевизионния и кино екрани, музикалната сцена и в рекламния бизнес.

Модната феерия ще се състои във всеки един от областните двадесет и осем области в България на конкурсен принцип и ще протече на няколко етапа:

  • Кастинг за подбор на таланти.
  • Мероприятия с избраните участнички /репетиции, фитнес, посещения при спонсори, фото сесии, видео сесии и др./
  • Конкурсна вечер – излъчване на финалистка, която печели приза “Мис Еклипс……..”(името на областния град).

Всички регионални финалистки ще се срещнат на оспорван голям финал в гр. София, където ще се конкурират за титлата “Мис Еклипс България” и ще демонстрират своите качества и талант.

В рамките на конкурса организаторите от “Eclipse Stars Models Agency”съвместно с DSTV и Hi Music ще провеждат и кастинги за откриване на млади таланти от всички жанрове на изкуствата.

Конкурсът ще се съпътства и отразява от национални и регионални медии. Събитието ще бъде заснето и обобщения филмов материал ще бъде предоставен за излъчване в българския ефир и кабелните програми.

Заявка за участие може да направите на сайта на конкурса http://www.misseclipse-bg.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here