Natura Bisse превзе “непревземаемият” минерал влагайки го в луксозна козметична серия

0

Първото място на което е представена луксозната серия след Белвърли Хилс, САЩ е SPA център Viktoria в хотел Premier Luxury Mountain Resort

От хилядолетия човечеството използва минералите с лечебна цел. Диамантите се използват за укрепване на имунната система, за изчистване на токсините, при изтощение и стрес, за хармонизиране на енергиите в организма.

Поради невероятната му способност да пречупва светлината диамантът е наречен ”божественият блясък на Земята”. Името му е от гръцки произход и означава непревземаем. Испанският козметичен лидер Natura Bisse Barselona успя да превземе “непревземаемия” минерал като създаде единствената козметика в света, която съдържа стрити диаманти и е последно поколение грижа за кожата.

Още в древността е било известно, че е добре кожата да контактува с този минерал. Natura Bisse създаде научно разработена колекция, съдържаща уникална формула против стареенето на кожата. Този продукт подобрява, защитава и реконструира нейното състояние.

Във Viktoria SPA център на Premier Luxury Mountain Resort в Банско всеки гост може да се докосне и наслади на ритуалите на Natura Bisse. Испанският козметичен лидер Natura Bisse Barcelona, който е на българския пазар от три години е част от първия по рода си Premier Gastronomy Festival 2012, организиран от Premier Luxury Mountain Resort в Банско.

Esthetic Privilege, фирмата представител за страната ни на луксозната марка, започна още в началото на годината серия събития под надслова ВКУСЪТ НА КРАСОТАТА. Луксът и блясъкът на диамантите се превръщаха в гурме специалитети от известния шеф-готвач Борис Петров. За първи път ВКУСЪТ НА КРАСОТАТА се случи извън Бевърли Хилз, САЩ. NATURA BISSE избра България, за да постави началото на поредица от събития под същото мото, които протичат в реномирани СПА дестинации в целия свят.

Гергана Цветанова

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here