UnБлок Festival, 20-21.10.2012, Студентски град, бл. 28

0

UnБлок Festival е студентска инициатива, провокация към младите художници да изразят себе си върху белите стени. Започва в началото на годината като идеен проект на трима студенти от Националната художествена академия и с помощта на преподаватели и фондация “Пимен Зографски” ще стане реалност на 20-21.10.2012г. Целта на проекта е да се изрисуват 7те етажа на общежитието на Академията и по този начин, освен средата в която живеят студентите, да стане по-красива, комфортна и творческа, младите хора да имат право на изявя и свободно да покажат таланта си. “Разблокирай” е начина на Диана, Коко и Наско да изразят своето недоволство в средата, която живеят, да променят възприятието на хората към Студентски град и да покажат, че там има мислещи и инициативни младежи.

Журито вече е приключило с избора на художници и проекти, организацията на проекта е завършена, остава само да отидете на 20.10.2012г от 10 часа, за да видите сами с очите си. За повече информация: http://www.facebook.com/UnblockFestival.

Ако нямате възможност да посетите фестивала, очаквайте в новия брой на списанието най-интересното от него и интервю с организаторите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here